Lenzenabonnement

Ontdek het lenzenabonnement van Pearle Studio. Je krijgt maandelijks 15% korting op je lenzen.
Gun jezelf voordeel. Check met ons rekenvoorbeeld wat je bespaart. Kijk je snel verder? 

Maandelijks gratis bij jou thuisbezorgd

Dagelijks goed zicht met het lenzenabonnement van Pearle Studio. Want goed zicht is zo ontzettend belangrijk! Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of je genoeg lenzen in huis hebt. Dat doen wij wel voor je. En die bijpassende lenzenvloeistof en dat lenzendoosje krijg je gewoon van ons cadeau. Om de zes maanden nodigen we je uit voor een gratis controle. Kijken we samen of je toe bent aan een betere zichtoplossing. Zien we je snel? 

Ontdek het gemak

  • Je hebt altijd contactlenzen en vloeistof op tijd in huis
  • Je ontvangt standaard 15% korting op de adviesprijs
  • Je betaalt geen verzendkosten
  • Je hoeft niet thuis te blijven, want het pakketje past gewoon door de brievenbus
  • Je zit nergens aan vast, want het abonnement is maandelijks opzegbaar
  • Je bent elke zes maanden welkom voor een gratis contactlenscontrole

Gun jezelf voordeel

Zo krijg je alleen bij ons kwaliteitslenzen én altijd 15% korting. We helpen je graag bij het vinden van geschikte lenzen en het afsluiten van een abonnement. Dat is genieten, want wij zijn van plan om je eens goed in de watten te leggen. We verrassen je graag met de meest ideale lenzen. Dus niet alleen de juiste sterkte, maar ook het draagcomfort is bij ons van groot belang.

Zien we je snel? 

Maak een afspraak

Hoeveel kost een lenzenabonnement?

Rekenvoorbeeld
Abonnementskorting daglenzen

43,-
32,60
43,-
10,40

Rekenvoorbeeld
Abonnementskorting maandlenzen

25,33
21,55
25,33
3,78

Zie je nog 100% scherp?

Wij zijn de oogexperts die kunnen checken of je de juiste bril of lenzen draagt. We nodigen je uit voor een oogmeting waarin we uitgebreid de tijd nemen. Alles wordt gecheckt en gemeten. Heb je specifieke zorgen? Je mag alles vragen!

Vind jouw Pearle Studio Winkel

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een lenzenabonnement aan?
Het lenzenabonnement kun je eenvoudig aanvragen bij een Pearle Studio winkel bij jou in de buurt. Daar helpen we je graag bij het vinden van de lenzen die perfect passen bij jouw ogen. Nadat we de perfecte match hebben gevonden, kunnen we een abonnement voor je afsluiten.
Kan ik zelf de bezorgdag van mijn lenzenabonnement bepalen?
Wanneer je het lenzenabonnement bij ons in de winkel aanvraagt, kun je zelf beslissen per welke datum jouw abonnement ingaat. Vanaf die datum worden de lenzen maandelijks gratis bij jou thuisbezorgd.
Hoe kan ik het abonnement betalen?
Dit hebben we eenvoudig voor je geregeld. Je betaalt het abonnement namelijk maandelijks via een automatische afschrijving.
Hoe kan ik het lenzenabonnement opzeggen?
Wil je het abonnement opzeggen? Geen probleem! Deze is maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Voor het opzeggen van je abonnement kun je langskomen bij een Pearle Studio winkel bij jou in de buurt of neem contact op via ons contactformulier.