Michael Kors

De monturen van Michael Kors ademen NYC glamour uit, waar het merk zo bekend om staat.

Michael Kors
0MK4080U 3005
160
,-
Michael Kors
0MK4090 3251
160
,-
Michael Kors
0MK4082 3099
160
,-
Michael Kors
0MK3017 1108
180
,-

Luxueus en fashionable

Ga jij voor een chique, moderne en luxueze look?

In 1981 is het welbekende modemerk Michael Kors opgericht, door de designer met de gelijkluidende naam. Hij is geboren in Long Island, New York. Het huidige hoofdkantoor bevindt zich dan ook in New York. Voor Michael Kors was het meteen vanaf het begin duidelijk dat hij een luxueuze, typisch Amerikaanse en sportieve stijl wilde neerzetten. Het merk werd met name bekend door zijn populaire accessoire lijn.

Het merk onderscheidt zich van andere modemerken door een complete focus op vrouwelijke brillen. Daarnaast zijn de brillen stijlvol, elegant en hebben ze een erg luxe voorkomen. Het Michael Kors logo staat vaak op bijzondere wijze in de bril verwerkt, in de vorm van een gravering of door middel van een logo embleem.

Michael Kors biedt een hoogwaardig assortiment voor vrouwen die er graag chique, modern en vooral luxe uit willen zien.

Maak een afspraak

Nice to meet you!

De Michael Kors collectie kenmerkt zich door een moderne interpretatie van metalen vormen met het iconische MK logo. Het logo is subtiel herhaaldelijk gestanst op de veren tot aan logo mania met het MK logo prominent op de veer. De chunky vormen komen rechtstreeks uit de tassen en riemen collectie van Michael Kors. De gehele collectie ademt weer NYC glamour uit, waar het merk zo bekend om staat

We willen je graag inspireren...

Wat dacht je ervan om alvast een afspraak te maken voor een kijkje in ons assortiment?