Miu Miu

Ga jij voor de glamoureuze uitstraling?

Miu Miu
0MU 04UV 1AB1O1
370
,-
Miu Miu
0MU 51TV ZVN1O1
300
,-
Miu Miu
0MU 04WS 7S00A7
299
,-
Miu Miu
0MU 09WS 18C5S0
359
,-

Miu Miu, het jeugdige label van Prada

Miu Miu is het jeugdige label van Prada, dat in 1993 is opgericht door Miuccia Prada. Haar bijnaam Miu diende als inspiratie voor de naam van het label. Miu Miu brak uit tot een succesvol merk dat werd gebruikt als een sensuele en rebelse lijn om een contrastpunt te creëren ten opzichte van  Prada.

Maak een afspraak

De brillen van Miu Miu, een lust voor het oog

Met een klassieke en opvallende stijl, geven de brillen en zonnebrillen van Miu Miu jou een echte finishing touch. De extravagante, luxe brillen op sterkte geven hun drager niet alleen perfect zicht, maar zijn ook nog eens een modieus accessoire. Kleur is belangrijk en maakt de bril eigen. Zo speelt het een rol bij bijna elk montuur: gouden tinten, blauwe accenten, rode kleuren of bruine motieven. Maar… “Black is never out”, dus ook een montuur in klassiek zwart is terug te vinden in de collectie.

Hou jij van opvallende kleuren en stijlen en ben je op zoek naar een bril of zonnebril die jou totally you maakt? Kom langs in een van onze Pearle Studio winkels en vind de bril die het beste bij jou past.

We willen je graag inspireren...

Wat dacht je ervan om alvast een afspraak te maken voor een kijkje in ons assortiment?