Ray-Ban

Deze wereldberoemde collectie van iconische, authentieke en tijdloze monturen kent eigenlijk alleen maar winnaars.

Ray-Ban
1971 914778
209
,-
Ray-Ban
ERIKA 4171 710/T5
169
,-
Ray-Ban
1592
110
,-
Ray-Ban
6469
160
,-

Iconisch, authentiek en tijdloos

Wie kent de klassiekers van Ray-Ban, zoals de Aviator, Wayfarer en de Clubmaster niet?

Ray-Ban is van origine een zonnebrillen merk. De naam Ray-Ban zegt het eigenlijk al. ‘Ray’ betekent ‘zonnestralen’ en ‘Ban’ betekent ‘uitbannen’. De oorsprong van Ray-Ban gaat terug tot 1929! Generaal MacCready wilde speciaal voor de Amerikaanse Air Force een zonnebril laten ontwerpen voor piloten. Na de piloten volgden de filmsterren. Het montuur was binnen no-time het meest populaire montuur op aarde. Ken jij de Aviator zonnebril al?

Iedereen herkent de iconische en authentieke modellen die wereldwijd worden gedragen. Ray-Ban is groot geworden met zonnebrillen, maar wist je dat de optische modellen tegenwoordig net zo veel worden gedragen?

Maak een afspraak

Ray-Ban Authentic: Zonnebrillen op sterkte

Ontdek nu Ray-Ban Authentic bij Pearle Studio. De nieuwe Ray-Ban Authentic zonneglazen kunnen worden aangepast aan jouw sterkte, mét behoud van het originele Ray-Ban logo. Uitgebreide keuze in kleuren voor jouw glazen op sterkte, die je nergens anders vindt.

De voordelen van Ray-Ban Authentic op een rijtje:

  • Aanwezigheid van het iconische Ray-Ban logo
  • Montuur en glazen samen gevormd
  • Keuze uit verschillende kleuren glazen op jouw sterkte
  • UV-licht filter

Benieuwd welke kleur bij jou past? Kom nu langs bij jouw Pearle Studio.

Maak een afspraak

Ray-Ban Reverse: Zonnebril met omgekeerde glazen

Maak kennis met de nieuwste innovatie: Ray-Ban Reverse is Ray-Ban’s eerste zonnebril met omgekeerde glazen. De allereerste in zijn soort. Omgekeerde glazen voor een scherp zicht.

De Ray-Ban Reverse collectie combineert design en functionaliteit. De bril is behandeld met een antiverblindingsfunctie om reflecties te verminderen en de visuele helderheid te verbeteren. De glazen passen bij elke gezichtsvorm en bieden je de hele dag draagcomfort. Het design van het glas volgt de natuurlijke vorm van het jukbeen, waardoor hij voor elke gezichtsvorm flatterend is.

Stijl en duurzaamheid gaan niet samen? Think again! De Ray-Ban Reverse zonnebrillen zijn ontworpen met glazen van bio-nylon met 41% biogebaseerde koolstof. Op deze manier laat Ray-Ban Reverse zien dat materiaalkeuze minstens zo belangrijk is als design.

Benieuwd naar dit unieke ontwerp? Kom dan langs bij jouw Pearle Studio. We vertellen je er graag meer over.

Maak een afspraak

We willen je graag inspireren...

Wat dacht je ervan om alvast een afspraak te maken voor een kijkje in ons assortiment?