Silhouette

Kwalitatief hoogwaardige brillen. Bijna compleet met de hand gemaakt. En sommige brillen zijn zo licht als een veertje.

Silhouette
1603 5110
330
,-
Silhouette
2943 5710
330
,-
Silhouette
5541 3535
420
,-
Silhouette
5541 4545
420
,-

Authentiek, tijdloos en functioneel

Silhouette staat voor absolute precisie, innovatie en oog voor detail.

Heb je al kennisgemaakt met Silhouette? De brillen van dit Oostenrijkse merk zijn letterlijk zo licht als een veertje: sommigen slechts 1,8 gram! Al sinds 1964 worden Silhouette brillen gemaakt. Deze jarenlange ervaring is terug te zien in de hoogwaardige, innovatieve monturen. Door het gebruik van lichte materialen en de randloze designs ervaar je optimale bewegingsvrijheid met een Silhouette bril. Wist je dat hun randloze brillen door veel astronauten worden gedragen? Silhouette is zo al op 37 ruimtevluchten geweest!

Met volledige toewijding werkt Silhouette aan hun missie én passie om de mooiste brillen van de wereld de maken. Met oneindige mogelijkheden tussen kleur en design zit er altijd een montuur tussen die past bij jouw persoonlijkheid.

Maak een afspraak

Ontdek de tijdloze monturen van Silhouette

De super lichte brillen worden met veel aandacht en liefde bijna compleet met de hand gemaakt. Voor elk van deze randloze brillen zijn wel 264 precieze stappen nodig om ze te maken. Waarvan 80% met de hand gedaan wordt!

De monturen van Silhouette staan voor een klassiek en tijdloos design. Benieuwd? Kom de collectie eens bekijken in onze winkel.

We willen je graag inspireren...

Wat dacht je ervan om alvast een afspraak te maken voor een kijkje in ons assortiment?