Versace

Het eyecatching modeaccessoire

Versace
0VE1283 1480
270
,-
Versace
0VE1271 1412
210
,-
Versace
0VE3294 GB1
230
,-
Versace
0VE3186 5279
210
,-

Versace, het glamoureuze merk dat niet onopgemerkt blijft

Versace, het designermerk dat in 1978 is opgericht door de Italiaanse modeontwerper Gianni Versace. Gianni Versace inspireerde de hele wereld met zijn modieuze style, en zo ook veel grote beroemdheden. Een paar jaar geleden neemt Donatella Versace het bedrijf over, maar niks ten nadele van het merk, dat nog steeds erg geliefd is. Naast kleding, parfums, make-up en woonaccessoires, zijn ook de brillen en zonnebrillen niet meer weg te denken.

Maak een afspraak

Uitbundig, stijlvol en met oog voor detail

De brillen van Versace zijn in alle opzichten een lust voor het oog. De zonnebrillen van Versace hebben stuk voor stuk een stijlvol design dat is gemaakt in Italië. De Italiaanse klasse zie je luid en duidelijk terugkomen in het ontwerp: verrijkt met subtiele details voor een buitengewone uitstraling. De brillencollectie van Versace bevat kenmerkende details uit de kledinglijn, zoals de uitbundige en opvallende versiersels.

Ben jij benieuwd geworden naar de glamoureuze maar stijlvolle brillen van Versace? Kom langs in een van onze Pearle Studio winkels. Dan vinden we samen met jou de bril die het beste bij jou past.

We willen je graag inspireren...

Wat dacht je ervan om alvast een afspraak te maken voor een kijkje in ons assortiment?