Deze Eye Wish wordt binnenkort

Pearle Studio Breda - Lange Brugstraat

Lange Brugstraat
41
4811 WP
Breda
We hebben tijdelijk aangepaste openingstijden. Bekijk ze hieronder.

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 20:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
[{"date": "2023-05-18", "hours": "12:00 - 17:00", "closed": false}]

Welkom bij Pearle Studio Breda

Bij Pearle Studio zoeken we samen met jou de beste bril, zonnebril of contactlenzen uit. Onze opticiens kijken hierbij niet alleen naar wat jouw ogen nodig hebben, maar ook naar wat jij uit wilt stralen. Zo vinden we de bril die écht bij jou past. Of natuurlijk de lenzen die passen bij jouw lifestyle. Stap je onze brillenwinkel in Breda binnen, dan kun je kiezen uit zonnebrillen, brillen en lenzen van de mooiste designmerken. Denk hierbij aan Gucci, Oakley en Sandro. Uiteraard hebben we ook brillen en zonnebrillen van Ray-Ban.

De gezondheid van jouw ogen staat bij Pearle Studio natuurlijk voorop. Maak je een afspraak voor een gratis oogmeting in Breda, dan gaan we eerst even rustig met je zitten. Onze opticien bespreekt met je hoe de oogmeting verloopt en beantwoordt alle vragen die je hebt. Vervolgens meten we jouw ogen goed door. Daarbij kijken we niet alleen naar de benodigde sterkte, maar ook of we eventuele andere afwijkingen zien. Na de oogmeting geven we je persoonlijk advies en is er alle tijd om te kijken welk montuur jou het beste staat.

Maak online een afspraak of stap gewoon eens binnen bij Pearle Studio Breda. Ons adres is Lange Brugstraat 41. Bellen mag natuurlijk ook. Je krijgt een van onze opticiens aan de lijn als je belt met 076-5213746. Denk je nu 'hey, zat daar niet Eye Wish Breda'? Dat klopt! Zo'n 100 Eye Wish Opticiens werden vanaf dinsdag 5 april Pearle Studio. We hebben dus een nieuwe naam én een mooie nieuwe winkel. Verder zijn wij nog steeds jouw vertrouwde, persoonlijke oogexpert in Breda.

Jouw opticien in het centrum van Breda

Wij zijn Pearle Studio, jouw persoonlijke oogexpert in Breda. Kom je bij ons langs, dan nemen we de tijd om te ontdekken wie jij bent en wat er echt bij jou past. Iedereen en ieder oog is namelijk uniek. Daarom is er ook niet één unieke zichtoplossing. Zien we je binnenkort aan de Lange Brugstraat in het centrum van Breda?

Je bereikt ons gemakkelijk met het openbaar vervoer. Bushalte Centrum Breda ligt op een paar minuten lopen. Hier stoppen bus 2, 4, 7, 115, 119, 311, 315 en 316. Kom je met de auto? Er zijn meerdere parkeergarages om de hoek, waarvan Parkeergarage De Barones het meest dichtbij.

Een bril die bij je past

Het vinden van de juiste heren- of damesbril is een zoektocht. Wat vind je mooi en wat wil je uitstralen? Samen gaan we op zoek naar de perfecte match voor jou. We kijken naar verschillende monturen en kleuren van brillenmerken zoals Michael Kors en Ray-Ban. Hebben we jouw ideale bril gevonden? Dan adviseren we je over de diverse glaspakketten en glasopties. We maken vervolgens jouw bril op maat en stemmen hem af op jouw ogen.

Een zonnebril voor ieder seizoen

Zomers op het strand en in de winter op de piste. Een zonnebril beschermt jouw ogen het hele jaar door. Ben jij toe aan een nieuwe zonnebril? Je vindt in onze opticien in Breda centrum een uitgebreid assortiment zonnebrillen van echte topmerken en volgens de laatste trends. Kijk je ogen uit naar zonnebrilmonturen van onder andere Michael Kors, Gucci en all-time-favourite Ray-Ban. Kom langs in de winkel en probeer ze allemaal uit. Zien we je snel?

De beste contactlenzen voor jou

Lenzen geven jou de bewegingsvrijheid die een bril niet kan bieden. Je gaat vrijuit op pad en je hebt daarbij optimaal zicht. Of je nu een beginnend of ervaren lenzendrager bent, wij hebben de perfecte set voor jou. Kies jij voor harde of zachte, dag- week- of maandlenzen? Met keuze uit topmerken zoals Eyexpert, Acuvue en Clariti zit er altijd iets voor je tussen.

Kom langs voor een gratis oogmeting

Zijn jouw meetgegevens nog up-to-date? Wij raden aan om elke twee jaar je ogen te laten checken. In onze optiekwinkel in het centrum van Breda nemen we hiervoor de tijd. We willen jou en jouw ogen leren kennen. Kom je langs voor een oogmeting? Deze is gratis bij aankoop van een bril. Dan doen we eerst een intakegesprek onder het genot van een kopje koffie voordat we beginnen met meten. Tijdens de meting kijken we naar jouw zicht en de gezondheid van je ogen. Tot slot geven we je een persoonlijk advies op basis van de meting en jouw voorkeuren.

Maak een afspraak bij jouw opticien in Breda centrum

Maak online een afspraak of stap gewoon eens binnen bij Pearle Studio Breda. Ons adres is Lange Brugstraat 41. Bellen mag natuurlijk ook. Je krijgt een van onze opticiens aan de lijn als je belt met 076-5213746.

Denk je nu 'hey, zat daar niet Eye Wish Breda'? Dat klopt! Zo'n 100 Eye Wish Opticiens werden vanaf dinsdag 5 april Pearle Studio. We hebben dus een nieuwe naam én een mooie nieuwe winkel. Verder zijn wij nog steeds jouw vertrouwde, persoonlijke oogexpert in Breda centrum.