Deze Eye Wish wordt binnenkort

Pearle Studio Den Haag - Hoogstraat

Hoogstraat
34
2513 AS
Den Haag

Openingstijden

Maandag
11:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
[]

Welkom bij Pearle Studio Den Haag

Bij Pearle Studio zoeken we samen met jou de beste bril, zonnebril of contactlenzen uit. Onze opticiens kijken hierbij niet alleen naar wat jouw ogen nodig hebben, maar ook naar wat jij uit wilt stralen. Zo vinden we de bril die écht bij jou past. Of natuurlijk de lenzen die passen bij jouw lifestyle. Stap je onze brillenwinkel in Den Haag binnen, dan kun je kiezen uit zonnebrillen, brillen en lenzen van de mooiste designmerken. Denk hierbij aan Gucci, Oakley en Sandro. Uiteraard hebben we ook brillen en zonnebrillen van Ray-Ban.

De gezondheid van jouw ogen staat bij Pearle Studio natuurlijk voorop. Maak je een afspraak voor een gratis oogmeting in Den Haag, dan gaan we eerst even rustig met je zitten. Onze opticien bespreekt met je hoe de oogmeting verloopt en beantwoordt alle vragen die je hebt. Vervolgens meten we jouw ogen goed door. Daarbij kijken we niet alleen naar de benodigde sterkte, maar ook of we eventuele andere afwijkingen zien. Na de oogmeting geven we je persoonlijk advies en is er alle tijd om te kijken welk montuur jou het beste staat.

Maak online een afspraak of stap gewoon eens binnen bij Pearle Studio Den Haag. Ons adres is Hoogstraat 34. Bellen mag natuurlijk ook. Je krijgt een van onze opticiens aan de lijn als je belt met 070-3617744. Denk je nu 'hey, zat daar niet Eye Wish Den Haag'? Dat klopt! Zo'n 100 Eye Wish Opticiens werden vanaf dinsdag 5 april Pearle Studio. We hebben dus een nieuwe naam én een mooie nieuwe winkel. Verder zijn wij nog steeds jouw vertrouwde, persoonlijke oogexpert in Den Haag.

Jouw opticien in Den Haag Centrum

Als oogexperts bij Pearle Studio nemen we jouw zicht heel serieus. Je hebt maar één paar ogen en ze verdienen de beste zorg. Deze zorg willen we jou graag bieden. Kom eens bij ons langs en maak kennis met buitengewone service. Jij en je ogen verdienen net dat beetje extra. Je vindt onze optiekwinkel aan de Lange Poten 17 in het centrum van Den Haag om de hoek van het Binnenhof.

Kom je met het openbaar vervoer? Bus-/tramhalte Centrum Den Haag ligt op nog geen honderd meter bij ons vandaan. Hier stoppen tram 1 en tram 15, bus 22, bus 24 en bus 28. Ga je liever met de auto? Dan parkeer je in een van de vele parkeergarages in de buurt, waaronder Q-Park Market en Parking Centrum Plein.

De perfecte bril voor jou

Het oog wil ook wat. Scherp zicht én de perfecte look. Deze combinatie vind je met een speciaal voor jou op maat gemaakte bril van Pearle Studio Den Haag. Vind je het moeilijk om te bepalen welke bril echt bij je past? In onze brillenwinkel helpen we je met kiezen uit verschillende monturen, kleuren en stijlen. In ons uitgebreide assortiment vind je de mooiste designmerken heren- en damesbrillen. Wanneer kom je langs om te passen?

Een zonnebril die bij je past

Wil jij je ogen beschermen tegen de zon en er goed uitzien? Dan is een zonnebril de accessoire die je moet hebben. In onze optiekwinkel in het centrum van Den Haag vind je een breed assortiment zonnebrillen van exclusieve designmerken zoals Michael Kors, Gucci en natuurlijk Ray-Ban. Ook voor een zonnebril op sterkte ben je bij ons aan het juiste adres. Loop eens naar binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Contactlenzen die passen bij jouw lifestyle

Voor ieder paar ogen hebben wij passende contactlenzen. Maar welke lenzen zijn dan het beste voor jou? Kies je voor harde of zachte, dag- week- of maandlenzen? Onze contactlensspecialisten staan voor je klaar om deze vragen met jou te beantwoorden. Of je nu een beginnende of ervaren lenzendrager bent. Onze deur staat altijd voor je open. Zien we je snel?

Kom langs voor een gratis oogmeting

De gezondheid van je ogen staat bij ons voorop. Daarom gebruiken wij de beste apparatuur voor oogmetingen. Hiermee meten we niet alleen je zicht, maar controleren we ook de gezondheid van je ogen. We laten niets aan het toeval over. We nemen de tijd die nodig is en voorzien je na de oogmeting van een persoonlijk advies op basis van jouw voorkeuren. Ben je op zoek naar een bril, lenzen of wellicht allebei? Kom je langs voor een oogmeting? Deze is gratis bij aankoop van een bril.

Maak een afspraak bij jouw opticien in Den Haag Centrum

Maak online een afspraak of stap gewoon eens binnen bij Pearle Studio Den Haag. Ons adres is Lange Poten 17. Bellen mag natuurlijk ook. Je krijgt een van onze opticiens aan de lijn als je belt met 070-3617744.

Denk je nu 'hey, zat daar niet Eye Wish Den Haag'? Dat klopt! Zo'n 100 Eye Wish Opticiens werden vanaf dinsdag 5 april Pearle Studio. We hebben dus een nieuwe naam én een mooie nieuwe winkel. Verder zijn wij nog steeds jouw vertrouwde, persoonlijke oogexpert in Den Haag.