Deze Eye Wish wordt binnenkort

Pearle Studio Utrecht - Steenweg

Steenweg
8
3511 JP
Utrecht
We hebben tijdelijk aangepaste openingstijden. Bekijk ze hieronder.

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 20:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:30
Zondag
12:00 - 17:00
[{"date": "2023-05-18", "hours": "12:00 - 17:00", "closed": false}]

Welkom bij Pearle Studio Utrecht

Bij Pearle Studio zoeken we samen met jou de beste bril, zonnebril of contactlenzen uit. Onze opticiens kijken hierbij niet alleen naar wat jouw ogen nodig hebben, maar ook naar wat jij uit wilt stralen. Zo vinden we de bril die écht bij jou past. Of natuurlijk de lenzen die passen bij jouw lifestyle. Stap je onze brillenwinkel in Utrecht binnen, dan kun je kiezen uit zonnebrillen, brillen en lenzen van de mooiste designmerken. Denk hierbij aan Gucci, Oakley en Sandro. Uiteraard hebben we ook brillen en zonnebrillen van Ray-Ban.

De gezondheid van jouw ogen staat bij Pearle Studio natuurlijk voorop. Maak je een afspraak voor een gratis oogmeting in Utrecht, dan gaan we eerst even rustig met je zitten. Onze opticien bespreekt met je hoe de oogmeting verloopt en beantwoordt alle vragen die je hebt. Vervolgens meten we jouw ogen goed door. Daarbij kijken we niet alleen naar de benodigde sterkte, maar ook of we eventuele andere afwijkingen zien. Na de oogmeting geven we je persoonlijk advies en is er alle tijd om te kijken welk montuur jou het beste staat.

Maak online een afspraak of stap gewoon eens binnen bij Pearle Studio Utrecht. Ons adres is Steenweg 8. Bellen mag natuurlijk ook. Je krijgt een van onze opticiens aan de lijn als je belt met 030-2313115. Denk je nu 'hey, zat daar niet Eye Wish Utrecht'? Dat klopt! Zo'n 100 Eye Wish Opticiens werden vanaf dinsdag 5 april Pearle Studio. We hebben dus een nieuwe naam én een mooie nieuwe winkel. Verder zijn wij nog steeds jouw vertrouwde, persoonlijke oogexpert in Utrecht.

Jouw opticien in Utrecht

Bij Pearle Studio ontvangen we je met open armen. We willen jou en jouw ogen leren kennen en geven je geen ingewikkelde verhalen, maar gewoon de beste zorg. De gezondheid van je ogen staat bij ons voorop. Zoek je net dat beetje extra service? Kom dan eens langs bij onze optiekwinkel aan de Steenweg 8 in het centrum van Utrecht.

Vanaf Utrecht Centraal sta je in mum van tijd bij ons voor de deur. We zitten op nog geen vijf minuten lopen van Hoog Catharijne en op steenworp afstand van de Vismarkt en de Oude Gracht. Neem je de auto? Parkeer dan in de buurt bij Parkeergarage Springweg of in een van de parkeergarages P1 t/m P6 Hoog Catharijne.

De perfecte bril voor jou

Welke merkbril past het beste bij jouw looks? Een vraag die we samen gaan beantwoorden. We kijken naar jouw stijl en wat je wil uitstralen. Wellicht is een ronde bril hetgeen wat je zoekt. Of kies jij toch voor een cat-eye model? Met keuze uit talloze dames- en herenbrillen van luxe topmerken en met persoonlijk advies vinden we de perfect match.

Een zonnebril met stijl

Wil jij de show stelen met een unieke outfit? Dan is een zonnebril de accessoire om dit compleet te maken. Bovendien bescherm je je ogen ook tegen de zon, win-win. In ons assortiment vind je de mooiste zonnebrillen van verschillende designmerken. Ben je op zoek naar een zonnebril op sterkte? Stap eens onze brillenwinkel in Utrecht binnen en laat je adviseren over de mogelijkheden.

De beste contactlenzen

Lenzen komen in allerlei soorten en maten. Onze contactlensspecialisten leggen je haarfijn uit welke contactlenzen de beste zijn voor jouw ogen. Hiervoor hebben wij een uitgebreid aanbod zachte dag-, week- en maandlenzen van topmerken zoals Eyexpert, Acuvue en Clariti. Ook voor harde lenzen kun je bij ons terecht. Heb je vragen over het dragen van lenzen? Stel ze gerust, wij staan voor je klaar.

Check je ogen met een gratis oogmeting

Je hebt maar één paar ogen. ​​Geef ze daarom de aandacht die ze verdienen en kom elke twee jaar langs voor een oogmeting. De gezondheid van je ogen staat voorop, daarom nemen wij rustig de tijd die nodig is voor het controleren van je ogen. Voordat we beginnen met meten leren we jou en je ogen graag kennen tijdens een intakegesprek. Na een uitgebreide oogmeting geven we je persoonlijk advies over de verschillende zichtoplossingen. Kom je binnenkort langs voor een oogmeting? Deze is gratis bij aankoop van een bril.

Maak een afspraak bij jouw opticien in Utrecht

Maak online een afspraak of stap gewoon eens binnen bij Pearle Studio Utrecht. Ons adres is Steenweg 8. Bellen mag natuurlijk ook. Je krijgt een van onze opticiens aan de lijn als je belt met 030-2313115. Ben je doordeweeks druk? Dan heb je geluk, wij zijn namelijk in het weekend op zaterdag en zondag geopend.

Denk je nu 'hey, zat daar niet Eye Wish Utrecht'? Dat klopt! Zo'n 100 Eye Wish Opticiens werden vanaf dinsdag 5 april Pearle Studio. We hebben dus een nieuwe naam én een mooie nieuwe winkel. Verder zijn wij nog steeds jouw vertrouwde, persoonlijke oogexpert in Utrecht.