Hi, wij zijn Pearle Studio:
de opticien met oog voor je zicht en je stijl

Je ogen zijn kostbaar. Je vertrouwt ze niet zomaar aan iemand toe. Daarom vertellen we je graag iets meer over onszelf. Wij zijn er voor jou en jouw ogen, met de beste zorg en een premium collectie.

Jouw persoonlijke oogexpert

We willen dat een bezoek aan ons warm en vertrouwd voelt. Een bezoek waarbij alles om jou draait. Daarom geven we je al onze aandacht en de beste zorg voor je ogen, van je zicht tot je stijl. We willen niet alleen dat je goed ziet, maar ook dat je je lekker voelt en er geweldig uitziet. We zijn jouw persoonlijke oogexpert, altijd dichterbij dan je denkt.

Geef je ogen de aandacht die ze verdienen

Wist je dat je ogen achteruit kunnen gaan, zonder dat je er iets van merkt? Daarom is het zo belangrijk om je ogen één keer per twee jaar te laten controleren. Zelfs als je geen klachten hebt en ook als je al een bril of contactlenzen draagt. Want voorkomen is beter dan genezen, toch? Tijdens een check-up controleren we niet alleen je sterkte, maar kijken we ook naar de gezondheid van jouw ogen. Zo kunnen we eventuele oogafwijkingen op tijd signaleren en snel in actie komen.

Ontdek hoe een oogmeting werkt

Voel je thuis in onze winkels

In onze winkels nemen we de tijd voor je. Waar kunnen we je mee helpen? We zijn een en al oor en hebben echt oog voor jou. Als jouw persoonlijke opticien zijn we graag dichtbij. Met meer dan 100 winkels door heel Nederland is er altijd een Pearle Studio bij jou in de buurt. Zien we je snel? We kunnen niet wachten om je in het echt te leren kennen.  

Vind een winkel dichtbij jou

Een afspraak is zo gemaakt

Wij nemen je zicht serieus. Dat doe jij toch ook? Geef je ogen daarom de zorg die ze nodig hebben door ze regelmatig te laten controleren. We gebruiken de meest geavanceerde apparatuur en maken jouw bril of contactlenzen op maat, perfect afgestemd op jouw ogen. Kom je snel langs voor een deskundige check-up? Onze deur staat altijd open.  

Maak meteen een afspraak

Nice to meet you… again!

We zijn een nieuw merk met een nieuwe naam, maar misschien ken je ons al een beetje. Een deel van de Eye Wish Opticien winkels wordt namelijk Pearle Studio. We zijn jouw persoonlijke oogexpert, met aandacht en de beste zorg voor jouw ogen en stijl.

Wil je meer weten over ons? Hieronder beantwoorden we de meest gestelde vragen over Pearle Studio.

Veelgestelde vragen

Waar staat Pearle Studio voor?
Pearle Studio is een nieuwe opticien in Nederland en is net als Pearle onderdeel van GrandVision. Bij Pearle Studio draait alles om persoonlijke aandacht, luxe merkmonturen en zonnebrillen. Het startpunt bij Pearle Studio is net als bij Pearle de gezondheid van je ogen. We hebben daarom de beste optometristen, opticiens en contactlensspecialisten in onze winkels die topkwaliteit oogzorg verlenen met gebruik van de beste apparatuur. Je vindt bij Pearle Studio altijd een zorgvuldig geselecteerd assortiment met de laatste trends van topmerken zoals Tom Ford en Gucci. Onze experts in de winkels geven stijladviezen en weten precies welke bril het beste bij je past, zodat je altijd scherp ziet en er altijd goed uitziet.
Is er verschil tussen Pearle Studio en Pearle Opticiens?
Wanneer het op oogzorg en deskundigheid aankomt, is er geen verschil tussen de merken Pearle en Pearle Studio. In beide winkels worden onze klanten met dezelfde aandacht en expertise geholpen. Het verschil zit met name in het luxere segment monturen en zonnebrillen dat Pearle Studio aanbiedt. Pearle Studio draait om persoonlijke aandacht om een ieders unieke stijl te ontdekken en te versterken. Kom je in één van onze winkels langs, dan nemen we de tijd om een merkbril, zonnebril of contactlenzen te vinden die echt bij je past!
Waaruit bestaat het assortiment van Pearle Studio?
Het assortiment van Pearle Studio bestaat uit zorgvuldig geselecteerde brillen en zonnebrillen van premium merken, zoals Gucci, Tom Ford en Burberry. Ook heb je keuze uit verschillende contactlenzen van topmerken, zoals Eyexpert, Acuvue en Clariti. We zijn daarnaast altijd op zoek naar nieuwe trends en nieuwe merken waardoor we ons assortiment blijven vernieuwen. We gaan uiteraard ook mee met de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen. Kom je snel langs in de winkel om ons assortiment te bewonderen?
Wat kan ik verwachten wanneer ik de winkel binnenstap?
Pearle Studio ontvangt je met open armen. We zien je, we willen dingen van je weten en je leren kennen. Wat vind je mooi en wat wil je uitstralen? Wat doe je graag? Met vragen en aandacht gaan we je al die wensen ontfutselen. We maken het comfortabel voor je, stellen je op je gemak. We zullen vervolgens je ogen en zicht checken. Als oogexpert nemen we jouw zicht heel serieus. Wij hebben alles in huis om je goed te helpen. Geen ingewikkelde verhalen maar gewoon de beste zorg. Als we precies weten wat jouw ogen nodig hebben, gaan we kijken wat er écht bij jou past. Met aandacht voor jouw smaak en met oog voor de nieuwste merken en trends.
Krijg ik nog steeds dezelfde service als ik gewend ben?
Jazeker, kom vooral eens langs in een van onze nieuwe winkels en ontdek hoe goed onze zorg voor je ogen nog steeds is, van je zicht tot je uitstraling.