30% korting
op jouw glazen

Jouw ogen verdienen het allerbeste

Jouw ogen verdienen het beste en daarom krijg je nu tijdelijk 30% korting op al onze brillenglazen! Een bril moet helemaal afgestemd zijn op jouw ogen. Je draagt ‘m tenslotte elke dag. Daarom heb je nu tijdelijk extra voordelig keuze uit een glaspakket dat bij jouw ogen en leefstijl past.

Maak een afspraak

Kwaliteit en op maat

Er zijn verschillende soorten brillenglazen, want elk glas heeft een eigen functie. Zo bieden multifocale glazen een kijkoplossing voor veraf én dichtbij en corrigeert enkelvoudig glas de sterkte die je nodig hebt voor een enkele afstand. Of wat dacht je van een beeldschermbril of leesbril? Onze opticiens kijken samen met jou welke brillenglazen passen bij jouw ogen, wensen en behoeften. Vervolgens worden ze perfect voor jou op maat gemaakt. Zo bieden wij jou maatwerk glazen speciaal voor jouw ogen. Benieuwd welk type glas voor jou het meest geschikt is? Maak een afspraak online.

Wat kost mijn bril op sterkte?

Benieuwd wat jouw bril en glaspakket met de tijdelijke actie kost? Wij lichten dit graag toe in het onderstaande voorbeeld. Kies één van de vier glaspakketten die het beste bij jou en jouw leefstijl past. Niet zeker welk glaspakket je het beste kunt kiezen? In de winkel geven wij jou graag advies op maat.

Nog meer op maat met onze glasopties!

Een bril moet helemaal afgestemd zijn op jouw ogen. Je draagt ‘m iedere dag, toch? Daarom heb je niet alleen keuze uit een glaspakket dat bij jou past, maar ook uit extra glasopties:

Extra dunne glazen

Hoe hoger je sterkte, hoe dikker je glazen. Kies je voor extra dunne glazen, dan zie je daar bijna niets meer van.

Allerdunste glazen

Allerdunste glazen zijn nóg dunner dan extra dunne glazen. Vooral bij metalen monturen is dit mooi.

Extra uv-bescherming

Glazen met een extra uv-filter beschermen je ogen tegen schadelijk zonlicht. Handig als je vaak buiten bent!

Blauwlichtfilter

Deze coating neutraliseert een deel van het blauwe licht dat je smartphone, tablet en laptop uitstralen. Dragers geven aan dit een stuk rustiger te vinden kijken.

Lees meer over blauwlichtfilterbrillen

Meekleurende glazen

Meekleurende glazen kleuren mee met de intensiteit van uv-licht. Binnen zijn de glazen volledig transparant, buiten worden de glazen donker, afhankelijk van hoe fel de zon schijnt.

Night & Day

Met Night & Day glazen zie je meer contrast en heb je beter zicht in verschillende lichtomstandigheden.

Ready to help!

Benieuwd welk type glaspakket voor jou het meest geschikt is? Wij geven jou in de winkel graag passend advies op basis van jou en jouw leefstijl. Profiteer nu van de tijdelijke actie en maak online een afspraak voor advies op maat.

Maak een afspraak

Voorwaarden

Voorwaarden: 30% korting op jouw glazen

  • Ontvang 30% korting op je glazen bij aankoop van een complete (zonne)bril op sterkte met minimaal 1.6 glazen voorzien van een kraswerende- en anti-reflecterende laag (inclusief alle glasopties).
  • De aanbieding is niet geldig bij aankoop van glaspakketten Basic en Easy. ​
  • De aanbieding is niet geldig in combinatie met onze andere kortingen of permanente aanbiedingen, maar wel in combinatie met de Menzis-kortingsbon (niet op zonnebrillen).​
  • De aanbieding is niet geldig met onze Complete Bril voor € 139 of Bril Compleet collecties. ​
  • De aanbieding geldt wel in combinatie met de brilvergoeding van je zorgverzekeraar. Informeer naar de voorwaarden bij je zorgverzekeraar.​
  • De aanbieding is niet van toepassing op reeds bestelde producten voor zondag 9 juli 2023.
  • Deze aanbieding is niet geldig bij een claim op onze ZichtZeker Plus brilverzekering.
  • Pearle Studio behoudt zich het recht om de actievoorwaarden eenzijdig te wijzigen of te beëindigen.​
  • De aanbieding is geldig vanaf maandag 10 juli tot en met zondag 7 januari 2023.