Zorgvergoeding op jouw (zonne)bril of contactlenzen

Check goed je zorgverzekering, want misschien heb jij recht op zorgvergoeding.
De extra zorgkorting krijg je van ons.

Jouw zorgvergoeding

Heb je al een favoriete bril of zonnebril op het oog? Of ga je contactlenzen dragen? Kijk dan of je recht hebt op zorgvergoeding vanuit je zorgverzekering. Afhankelijk van je zorgverzekering en of je aanvullend verzekerd bent heb je jaarlijks, één keer in de twee jaar of één keer in de drie jaar recht op een zorgvergoeding.

Wist je dat je altijd extra brilvergoeding krijgt bijPearle Studio? Ook als je niet aanvullend verzekerd bent.

*De online zorgtool is bedoeld als indicatie voor de zorgvergoeding via de zorgverzekeraar. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden. Raadpleeg voor de exacte vergoedingen altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

Gun jezelf voordeel

Hoe hoog je zorgvergoeding is, hangt af van je zorgverzekeraar en zorgpakket. Dit kan variëren van zo’n 50.- tot 300.-. Bekijk dus altijd goed wat er in jouw polisvoorwaarden staat. Benieuwd wat de zorgvergoeding van jouw zorgverzekeraar is? We hebben het alvast overzichtelijk voor je gemaakt. Check in onze online zorgtool wat jij mogelijk aan zorgvergoeding kunt verwachten.* Kom je er niet helemaal uit? Kom gerust langs in een Pearle Studio winkel bij jou in de buurt. Daar nemen we de tijd voor al jouw vragen.

Vind een winkel

Extra voordeel voor je ogen

We doen graag net dat beetje extra en hebben goede afspraken gemaakt met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland. Daarom krijg je bij Pearle Studio extra zorgkorting op vertoon van jouw zorgpas, bovenop de zorgvergoeding die je al op je bril of lenzen ontvangt. Dat is mooi meegenomen, toch? Dat betekent voor jou de volgende extra kortingen:

 • Enkelvoudige bril
  60.- korting
 • Multifocale bril
  100.- korting
 • Contactlenzen
  15% korting op het Pearle Studio lenzenabonnement en bij maandlenzen krijg je de eerste set gratis.

Bekijk de voorwaarden voor extra zorgkorting

Mogen we je helpen? 

Heb je vragen over je zorgvergoeding? Kom gerust langs in een Pearle Studio winkel bij jou in de buurt, waar we de tijd nemen voor al jouw vragen. Neem je ook gelijk een kijkje in onze collectie? Dan vinden we samen een (zonne)bril die perfect bij jou past of contactlenzen die goed aansluiten bij jouw lifestyle. We zitten dichterbij dan je denkt. 

Vind een winkel

Tot 75.- extra korting op een bril

Ben je verzekerd bij Menzis, Anderzorg of HEMA? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je ontvangt op vertoon van je persoonlijke SamenGezond kortingsbon namelijk extra korting bovenop lopende aanbiedingen. Lees meer over de SamenGezond kortingsbon en ontdek wat dit voor jou betekent.

Ontdek jouw voordeel

Voorwaarden extra zorgkorting

Voorwaarden: extra zorgkorting

 • Op een bril geldt de extra zorgkorting bij aankoop van een complete bril met glazen voorzien van een kraswerende en anti-reflecterende coating.​
 • De extra zorgkorting is niet geldig in combinatie met onze andere acties of kortingen.​
 • De aanbieding geldt wel in combinatie met de zorgvergoeding van uw zorgverzekeraar. Informeer naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar.
 • De extra zorgkorting is niet van toepassing op de €139 brillen van Pearle Studio.
 • De extra zorgkorting is geldig tot en met 31 december 2023; alleen in de winkels van Pearle Studio.
 • De extra zorgkorting is niet van toepassing op reeds bestelde producten.
 • Pearle Studio behoudt zich het recht om de actievoorwaarden eenzijdig te wijzigen of te beëindigen.