Deze Eye Wish wordt binnenkort

Pearle Studio Zwolle - Diezerstraat

Diezerstraat
35
8011 RB
Zwolle

Openingstijden

Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
[]

Welkom bij Pearle Studio Zwolle - Binnenstad-Noord

Bij Pearle Studio zoeken we samen met jou de beste bril, zonnebril of contactlenzen uit. Onze opticiens kijken hierbij niet alleen naar wat jouw ogen nodig hebben, maar ook naar wat jij uit wilt stralen. Zo vinden we de bril die écht bij jou past. Of natuurlijk de lenzen die passen bij jouw lifestyle. Stap je onze brillenwinkel in Zwolle binnen, dan kun je kiezen uit zonnebrillen, brillen en lenzen van de mooiste designmerken. Denk hierbij aan Gucci, Oakley en Sandro. Uiteraard hebben we ook brillen en zonnebrillen van Ray-Ban.

De gezondheid van jouw ogen staat bij Pearle Studio natuurlijk voorop. Maak je een afspraak voor een gratis oogmeting in Zwolle, dan gaan we eerst even rustig met je zitten. Onze opticien bespreekt met je hoe de oogmeting verloopt en beantwoordt alle vragen die je hebt. Vervolgens meten we jouw ogen goed door. Daarbij kijken we niet alleen naar de benodigde sterkte, maar ook of we eventuele andere afwijkingen zien. Na de oogmeting geven we je persoonlijk advies en is er alle tijd om te kijken welk montuur jou het beste staat.

Maak online een afspraak of stap gewoon eens binnen bij Pearle Studio Zwolle - Binnenstad-Noord . Ons adres is Diezerstraat 35. Bellen mag natuurlijk ook. Je krijgt een van onze opticiens aan de lijn als je belt met 038-4224727. Denk je nu 'hey, zat daar niet Eye Wish Zwolle'? Dat klopt! Zo'n 100 Eye Wish Opticiens werden vanaf dinsdag 5 april Pearle Studio. We hebben dus een nieuwe naam én een mooie nieuwe winkel. Verder zijn wij nog steeds jouw vertrouwde, persoonlijke oogexpert in Zwolle.

Jouw opticien in Zwolle

De belangrijkste ogen die op jou gericht zijn, zijn die van jezelf. Maar we kijken graag met je mee om je te voorzien van advies en om je ogen gezond te houden. Bij Pearle Studio bieden we net dat beetje extra. Van je zicht tot je looks, wij staan voor je klaar. Je vindt onze optiekwinkel aan de Diezerstraat 35 in de binnenstad van Zwolle.

Kom je langs met het openbaar vervoer? We zitten in het hart van de binnenstad en er zijn tal van bushaltes in de buurt. Bushalte Zwolle, Kerkbrugje is hiervan het meest dichtbij en bovendien rolstoelvriendelijk. Kom je liever met de auto? Parkeer dan in een van de parkeergarages, zoals parkeergarage Q-Park Center op vijf minuten lopen van onze opticien.

Een bril die bij je past

Een bril die je optimaal zicht biedt én past bij jou stijl. Daar gaan we samen naar op zoek als je onze brillenwinkel in Zwolle binnenkomt. Met keuze uit verschillende glaspakketten en glasopties voorzien we je van scherp zicht. Met ons uitgebreide aanbod dames en herenbrillen van de beste designmerken vinden we gegarandeerd het montuur dat aansluit op jouw wensen. Zien we je snel?

De perfecte zonnebril

Ben je uitgekeken op je oude zonnebril en op zoek naar een nieuwe look? Kijk dan niet verder en ontdek onze collectie zonnebrillen volgens de laatste trends. Wist je dat veel van onze zonnebrillen ook op sterkte verkrijgbaar zijn? Zo combineer jij stijl met optimaal zicht. Kom eens langs en laat je informeren over de mogelijkheden.

Contactlenzen van de beste merken

Met contactlenzen kies je voor bewegingsvrijheid en gemak. Lenzen liggen direct op je oog, daarom is het belangrijk dat ze comfortabel zitten en jij geen last krijgt van je ogen. Wij hebben onze collectie zachte lenzen dan ook samengesteld uit de beste merken zoals Eyexpert, Acuvue en Clariti. Draag je graag harde lenzen? Deze maken we speciaal voor jou op maat. Er is altijd een lens die perfect bij jouw ogen past.

Kom langs voor een gratis oogmeting

Zijn jouw meetgegevens niet meer up-to-date? Dan doe je er goed aan om je ogen te laten checken. De gezondheid van je ogen is voor ons het allerbelangrijkst. Daarom heeft onze opticien in Zwolle de beste apparatuur voor het meten van je ogen en nemen we graag de tijd. We leren graag jou en je ogen kennen door eerst een intakegesprek te hebben. Na een uitgebreide oogmeting geven we je een persoonlijk advies op basis van jouw voorkeuren en de uitslag van de meting. Kom je binnenkort langs voor een oogmeting? Deze is gratis bij aankoop van een bril.

Maak een afspraak bij jouw opticien in Zwolle

Maak online een afspraak of stap gewoon eens binnen bij Pearle Studio Zwolle - Binnenstad-Noord. Ons adres is Diezerstraat 35. Bellen mag natuurlijk ook. Je krijgt een van onze opticiens aan de lijn als je belt met 038-4224727. Ben je doordeweeks druk? Dan heb je geluk, wij zijn namelijk in het weekend op zaterdag en zondag geopend.

Denk je nu 'hey, zat daar niet Eye Wish Zwolle'? Dat klopt! Zo'n 100 Eye Wish Opticiens werden vanaf dinsdag 5 april Pearle Studio. We hebben dus een nieuwe naam én een mooie nieuwe winkel. Verder zijn wij nog steeds jouw vertrouwde, persoonlijke oogexpert in Zwolle.